AKTUALNO
ZAKAJ MI
OSEBNA IZKAZNICA
Zbornica računovodskih servisov


PARTNERJI

Podatki v oblaku
mojSef.si
Virtualni strežniki
mojOblak.si
ISG d.o.o.
Datalab Tehnologije d. d.

O računovodskem servisu ABM STORITVE d.o.o.


V računovodskem servisu ABM STORITVE d.o.o. sledimo viziji postati prepoznaven akter na konkurenčnem trgu ponudnikov računovodskih storitev v Sloveniji. Verjamemo, da imamo vse potrebne kvalitete, da postanemo sinonim za uspešen "brand" na svojem področju.

Smo manjši, družinski računovodski servis (izvajalec računovodskih storitev), ki že peto leto zapored uspešno krmari po razmeroma neurejenem trgu ponudnikov računovodskih storitev v Sloveniji. Naše prednosti v primerjavi z večjimi računovodskimi hišami so:

  • ponudba visoko kakovostnih računovodskih in notranjerevizijskih storitev z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto storitev,
  • osebni pristop,
  • kratka odzivnost na poslovne potrebe strank,
  • podajanje predlogov »po meri« podjetnika za razvoj poslovanja,
  • ter številne druge.

Poslovno sodelovanje utemeljujemo na visoki kvaliteti opravljenih storitev in razvijanju pozitivnih poslovnih odnosov in medsebojnega zaupanja.

Primarna dejavnost podjetja je opravljanje celovitih računovodskih storitev za gospodarske družbe (d.o.o.), samostojne podjetnike, zasebnike, društva in manjše zavode. Našo poslovno ponudbo dopolnjujemo še s storitvami davčnega svetovanja in notranje revizije, po dogovoru pa za vas izvajamo tudi druge storitve v povezavi s področjem računovodstva in financ.

Zaposlujemo visokokvalificiran kader z večletnimi izkušnjami opravljanja računovodstva za različne gospodarske subjekte, po potrebi pa sodelujemo tudi z zunanjimi strokovnimi sodelavci.

Najdete nas v poslovnih prostorih na Celovški cesti 134 v Ljubljani. Vabljeni, da nas obiščete. Postrežemo s kavico.


Varnost poslovnih podatkov in dokumentacije naših naročnikov

Storitve opravljamo v naših poslovnih prostorih na Celovški cesti 134 v Ljubljani. Dostop do prostorov je varovan z najsodobnejšimi vhodnimi vrati z varnostno ključavnico in elektro odpiralom, ki onemogočajo nepooblaščene vstope v prostore. V našem računovodskem servisu:

  • skrbno varujemo vaše dokumente in podatke pred nepooblaščenimi vpogledi in ravnanji, odtujitvijo, uničenjem ali izgubo,
  • vsi zaposleni v našem računovodskem servisu, ki delajo za naročnike, so pod disciplinsko, materialno in kazensko odgovornostjo dolžni varovati vse podatke, ki štejejo za zaupne, do katerih pridejo pri svojem delu,
  • skrbimo za ustrezno zaščito pred virusi in vdori v naše računalniške sisteme,
  • vašo papirno dokumentacijo in elektronske medije hranimo v ognjevarnih omarah oz. sefih v naših poslovnih prostorih,
  • zagotavljamo redno varnostno kopiranje elektronskih podatkov na zunanje strežnike (diske), ki se iz varnostnih razlogov nahajajo še na drugi lokaciji.

Lahko si privoščite miren spanec, pri nas so vaši dokumenti in podatki NA VARNEM.

ABM STORITVE D.O.O.

računovodstvo,
davčno svetovanje,
notranja revizija

Celovška cesta 134,
1000 Ljubljana
GSM: 031/831 920

E-mail:
info@abm-storitve.si


POVEZAVE

Portal javnih naročil
Uradni list RS
Davčna uprava RS
e-davki
e-uprava
e-VEM
AJPES
SIR
SURS
ESS
Banka Slovenije


POVEJ NAPREJ